fredag den 6. april 2012

Pandebånd - grydelapper

Det er vist på tide, jeg får opdateret min blog, for det er jo ikke fordi, jeg har ligget på den lade side, og ikke strikket, for jeg strikker hele tiden :). Kan slet ikke lade være :)

Min niece på New Zealand ville gerne have et bestemt pandebånd. Hun havde ikke selv tid til at strikke det (hun har 3 små børn fra 4 år til 7 måneder), så jeg tilbød at strikke det for hende. Det er færdigt for længst, men jeg mangler stadig at sende det til hende. Det skal jeg have gjort meget snart.

I kan se det her:


Det er også blevet til et par grydelapper. Jeg strikker ellers aldrig grydelapper, men sommetider får jeg de særeste idéer. Vi skulle til påskefroskost hos noget familie i går, Skærtorsdag, og i stedet for at tage en blomst med, så besluttede jeg mig for at strikke et par grydelapper til dem. Ikke hvilke som helst grydelapper. De har 3 hunde af racen Schipperke, og det skulle selvfølgelig være med dem på. Så jeg fandt et godt billede af racen og fik tegnet det af. Og deres navne skulle naturligvis også med, så på den ene side var der 3 hunde og på den anden side, deres navne. Og som lidt fyld/mellemrum, kom der lige nogle kødben.

I kan se resultatet her:

3 kommentarer:

 1. Kære strikketrold,

  Jeg er vild med dit røde hjertetæppe, men kan desværre ikke selv strikke. Strikker du også til andre på bestilling?
  Bedste hilsner Bolette

  SvarSlet
 2. Hej Dorte. Er det dig der har været inde at se min møbius her i januar måned? Jeg har først lige set det, men har svaret således på min blog. Så er du fri for at lede:
  Hej Dorthe. Jeg havde intet mønster, men så opslagningen på nettet, You tube. Det kan også findes på www.paapinden.dk
  Men en opskrift i kauni-garn er 180 omslag = 360 masker når man strikker. Derefter nogle omg. ret en hulrække og vend. gentages til man synes det er bredt nok eller der ikke er mere garn. Luk løøøst af. På denne måde strikker man kun ret.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 3. Nο іsѕue, Frаnk glad you're enjoying them!

  Take a look at my web-site - green smoke coupon codes

  SvarSlet