søndag den 22. november 2009

Færdig

Så fik jeg endelig taget billeder af min "Norges"-trøje færdig. Det tog mig 1½ måned. Det synes jeg selv er rimelig godt :) Og nej, hvor er den varm...og så kradser den :( Så jeg skal have en langærmet bluse indenunder, når jeg skal bruge den. Men sådan er det jo, når det er uld (i dette tilfælde 80%). Men jeg har opgivet at strikke den sweater fra Ingelise, da den skulle strikkes i samme garn, og ja, der kan jeg jo ikke have noget langærmet indenunder.

I stedet er jeg gået i gang med en rigtig Norges trøje til min mand. Også i Sisu garn fra Sandnes. Hvis der er nogen, der kender den, så er det "Marius" trøjen i det hæfte, der hedder Til Fjells fra SandnesGarn. Den er jeg lidt spændt på. Ikke nok med at den skal klippes op i midten til knaplukningen, den skal også klippes op til ærmerne. Men hvad, det går jo nok også. Når jeg kan klippe op i midten, kan jeg vel også klippe op til ærmerne :)

Projekterne efter denne trøje bliver sikkert noget børnetøj. Jeg har jo en niece, der er bosidden på New Zealand, og hun har 2 dejlige unger. Isabella, der bliver 2 til januar og Mattias, der snart er 6 måneder. Og så har min mellemste niece lige fortalt, at hun er gravid og skal føde til juni 2010. Så der er nok at gå i gang med.

Men nu vil jeg lægge nogle billeder ind til jer, så I kan se min fine "Norges"-trøje.


Her er så den færdige trøje.


Her er mønstret tæt på. Jeg synes, jeg har klaret det fint.
Og mønstret fra vrangen. Tak til garndeleren. Tror, det er dens fortjeneste, at det er blevet så fint. Både på retten og på vrangsiden.

5 kommentarer:

 1. Så flott jakke du har striket. Den kan jeg tenke meg er god og varm.
  Lykke til med neste.
  Hilsen Heidi/kattemor

  SvarSlet
 2. Det giver jeg dig ret i: Den er fin og du er sluppet meget, meget flot afsted med den.

  SvarSlet
 3. Et virkelig flot resultat - er det den der var i Hendes Verden engang i 2009?

  SvarSlet
 4. Hej Heidi.
  Undskyld, jeg ikke har set din kommentar før. Tak for de flotte ord. - Det ved jeg faktisk ikke helt. Jeg har købt opskriften hos min garndame. Men mener dog at have set den i et blad efterfølgende. Men hvornår det har været, kan jeg ikke huske. Om det var sidst i 2009 eller der var først på året i år.

  SvarSlet
 5. Ps Heidi. Men hvis du har skrevet dit indlæg i midt januar i år, så er det jo nok en gang sidst på året i 2009 :)

  SvarSlet