mandag den 20. december 2010

Lidt nyt hækleri

Så er der kommet lidt fra pindene/nålen igen. Og så har jeg lige erfaret, at jeg til juni godt kan begynde på næste hønsestrik tæppe. Min niece på New Zealand er nemlig gravid igen og venter deres 3. barn til juni. Men der skal da heldigvis strikkes en masse andet inden :)

Min veninde har en lille dejlig datter på 1½ år, der hedder Sally og hun er en rigtig dejlig sørøver. Og Sally Sørøver har naturligvis en giraf. Den har jeg hæklet til hende i julegave og den er blevet rigtig godt modtaget :) Billederne er lidt mørke, men jeg håber de kan ses alligevel.


Og 2. juledag skal vi til min mands eks-svigermors fødselsdag. I stedet for den vanlige pakkeleg, skal vi i år have en hjemmelavet gave med hver. Jeg har lavet et par grydelapper og en mobil taske.

Den ene sideOg den anden side

Knuderne skal forestille
et hjerte

2 kommentarer:

  1. Sikke noget fint strik du har fået færdig. De elefanter er bare fantastiske og dine hønsestriktæpper er da helt utrolige- især det med HC Andersen. Sikke en god ide. Glædelig jul og godt nytår til dig og dine

    SvarSlet
  2. Tusind tak, Karin. Lapperne med 'fanter og mobiltasken er godt nok hæklet, men skidt med det...*smiler stort*.

    Tak. Jeg er også selv godt tilfreds med hønsestrik tæpperne og jeg er også glad for det med H.C. Andersen. Synes det er sjovt at komme på sådanne idéer. Og dejligt, det kunne lade sig gøre. :)

    Og så har jeg lige erfaret, at jeg skal i gang med det næste til juni....Endnu en baby på New Zealand :)

    SvarSlet