mandag den 19. oktober 2009

Lidt opdatering - tanker

Nu skal det jo helst ikke være kedeligt at kigge ind i min blog, så derfor må det være på tide, jeg fylder lidt mere på.


Jeg har ikke nogle færdige projekter endnu, men jeg er nået temmelig langt med min norske trøje fra Sandnes. Min første trøje med mønster i flere farver.
Uha, det havde jeg ikke turde håbe på, for bare 1 år siden, at jeg nogensinde turde tøre at gå i gang med. Men ca. den 30. september startede jeg, og nu er jeg på sidste ærme. Når det er færdig skal jeg i gang med det flotte mønster. Jeg må indrømme, at det skræmmer mig ikke mere, jeg glæder mig vildt til at prøve det. Der er en mønsterbord for neden på trøjen og på ærmerne og det var en god øvelse og de har gjort, at jeg ikke længere er så skræmt af det.


Jeg har endda tænkt på at gå i gang med endnu et mønster-projekt. Jeg har forelsket mig i denne sweater fra ingelise.dk. http://www.ingelise.dk/page33.aspx?recordid33=3349&pid=57&cname=Strikkede overdele


Når jeg er færdig med min trøje, skal jeg nok lægge et billede ind.


Hilsen Dorte

1 kommentar:

  1. Hej Dorte
    Velkommen til blogverdenen. Glæder mig til at se nogle billeder fra din sidste bluse. Det du har vist frem ind til nu er rigtig flot.
    KH Lise

    SvarSlet